Over Keolis

Onze diensten

Keolis is een mobiliteitsbedrijf dat voornamelijk actief is in busvervoer voor verschillende groepen, zoals scholen, bedrijven, fabrieken en verenigingen.  Keolis is daarnaast ook heel actief in het openbaar vervoer en de taxisector. Bovendien ontwikkelen we digitale tools die de mobiliteit voor de klant en passagier eenvoudiger maken.

schoolrit

Meer dan 800 scholen rekenen al op ons

Je hebt waarschijnlijk al een bus van ons zien voorbijrijden. Onze hoofdactiviteit is dan ook busvervoer. Zo verzorgen we voor honderden scholen de dagelijkse ritten om leerlingen op te halen. Voor het leerlingenvervoer van en naar huis is Keolis de juiste partner. Jaarlijks doen meer dan 800 scholen een beroep op één van onze filialen om de talrijke verplaatsingen en uitstappen uit te voeren. Voor het vervoer naar zwembaden of excursies doet Keolis er met een divers aanbod aan voertuigen (verschillende groottes, types, comfortniveaus …) alles aan om optimaal tegemoet te komen aan de verwachtingen.

Heel actief in het openbaar vervoer

Heel wat lijndiensten voor De Lijn worden door Keolis uitgebaat. Grote kans dus dat de chauffeur van je lijnbus eigenlijk een Keolis-chauffeur is. Keolis baat verschillende openbare geregelde lijndiensten uit die het hele land bedienen. De filialen voeren deze diensten uit voor de openbare vervoersmaatschappijen (TEC in Wallonië, De Lijn in Vlaanderen en ASEAG vlakbij Aken). De voertuigen rijden ook rond in de kleuren van de plaatselijke openbare vervoersmaatschappij.

Toeristische uitstappen en meer

Keolis heeft tienduizenden kilometers ervaring het vervoer van toeristen, verenigingen en groepen die op reis gaan of een uitstap plannen. Dit ‘toerismevervoer’ wordt uitgevoerd met moderne autocars en minibussen. Onder meer onze filialen Gino Tours (Jabbeke - Brugge), Heyerick (Zulte - Gent), Bus4You (Geraardsbergen) en Eurobussing (Brussel) zijn hierin gespecialiseerd en bieden het beste voertuig tegen de beste prijs. Dankzij onze uitgebreide vloot en samenwerking tussen onze verschillende filialen kunnen wij aan je vraag voldoen.

buschauffeur Keolis

Keolis Travel regelt je hotels, activiteiten en events

Keolis Travel helpt je reis van A tot Z te organiseren. Voor extra diensten in binnen- en buitenland, zoals hotelreservaties, restaurants en gidsen kan je bij Keolis Travel terecht.

Je wenst te reizen met touringcar, vliegtuig, trein of boot, in binnen- of buitenland, voor één of meerdere dagen? Wij regelen niet alleen transport en accommodatie, maar ook excursies, gidsen, maaltijden enz.

Tot op de luchthaven

We bieden ook luchthaventransfers voor elke groep van elke grootte. Vertrek of aankomst op Brussels Airport of op de luchthaven van Charleroi of Oostende? Bij elke Belgische luchthaven is een Keolis-filiaal dichtbij. Laat ons weten wanneer je vlucht aankomt en onze chauffeur staat met zijn bus voor je klaar. Zo kan je nog even nagenieten van je reis. Keolis verzorgt ook het crewtransport voor heel wat grote luchtvaartmaatschappijen op de tarmac van Brussels Airport.

Een innoverende mobiliteitspartner

Keolis is meer dan alleen een vervoerder. Keolis is een mobiliteitsbedrijf dat volop inzet op innovatieve oplossingen om de mobiliteit van vandaag vlotter en beter te maken. Zo zetten we in op alternatieve brandstoffen en elektrisch vervoer, maar ook op digitale boekingsplatformen en apps die het eenvoudiger maken voor klanten en passagiers.

Databuzz interior