bussen
Over Keolis

Meer dan een vervoersmaatschappij

Keolis als wereldwijde mobiliteitsspeler geeft samen met haar partners vorm aan de mobiliteit van morgen. Wij doen dat met bussen, autocars, taxi’s maar ook met autonome shuttles en digitale platformen waarbij we mobiliteitsoplossingen aan elkaar koppelen.

Veel meer dan bussen

Met 34 filialen zijn we verspreid over het hele land, van de Ardennen tot de zee. Dankzij onze ervaren chauffeurs kunnen we je een onberispelijke service bieden. Onze moderne vloot bestaat uit minibussen, luxe-autocars, liftcars, dubbeldekkers en VIP-touringcars waardoor we ons kunnen aanpassen aan de noden van onze reizigers. Via ons reisbureau Keolis Travel helpen we je ook bij het organiseren van je reis of evenement in binnen- en buitenland. 

Daarnaast zet Keolis volop in op nieuwe alternatieve mobiliteitsvormen. Zo hebben we al heel wat ervaring op vlak van zelfrijdende voertuigen en elektrische busjes. Elektrische voertuigen zijn milieuvriendelijk, zeer wendbaar en rijden geluidloos. Dankzij onze internationale projecten hebben we een expertise waar je op kan rekenen.

Diverse (multimodale) netwerken met open payment, transport on demand, elektrische bussen, fietsen, parkings, mobiele reserverings-en betalingsplatformen behoren tot de mogelijkheden. 

Figures NL

Onze filialen

Keolis is sterk lokaal verankerd in heel het land en staat altijd tot je beschikking.
ISO39001

Veiligheid: onze prioriteit

Keolis blijft erop hameren: Veiligheid gaat voor alles. We zijn dan ook trots dat we het eerste Belgische mobiliteitsbedrijf in personenvervoer zijn dat het certificaat ISO39001 gekregen heeft. De toekenning van ISO39001 aan Keolis betekent dat het bedrijf voldoet aan alle eisen van de norm van het ‘Verkeersveiligheid Managementsysteem’. Dit is vastgelegd door Vinçotte, die de certificatieaudits uitvoert. 

De ISO39001-norm bestaat uit gestandaardiseerde richtlijnen rond verkeersveiligheid en is bedoeld om ons te helpen beter en op een gestructureerde manier met verkeersrisico’s om te gaan. Het streven naar deze certificering is een investering in veiligheid, waar zowel reizigers als medewerkers de vruchten van zullen plukken. Door samen te werken rond dit thema wil Keolis de veiligheid van haar medewerkers en klanten verbeteren. Bovendien bevestigen we onze sociale verantwoordelijkheidszin en onze bezorgdheid rond verkeersveiligheid. 

Contacteer ons

Geen antwoord op je vraag gevonden?
Contacteer ons gerust.