Brugge
Reisorganisatie

Je droomvakantie begint bij ons

Keolis Travel bezorgt je de reis van je leven. Of het nu een daguitstap per bus, een meerdaagse fietstrip of een verre reis voor twee maanden is, Keolis Travel helpt je bij de organisatie van je droomtrip. 

Een meerdaagse reis organiseren?

Wij helpen je graag! Keolis Travel heeft een uitgebreid programma voor jou. Zowel in binnen- als buitenland valt er enorm veel te beleven. We bezorgen je dan ook graag de een ervaring die je nooit eerder had. We houden daarbij rekening met jouw wensen en de mogelijkheden. Zin in iets anders? Laat het ons weten en we zoeken de beste reis. In ons aanbod vind je zeker je ding.

peace sign

Reizen en activiteiten op maat

Weinig tijd of inspiratie om een groepsuitstap of evenement op poten te zetten? Heb je zelf een bestemming in gedachten of wil je een reis ondernemen uit ons aanbod met je privégroep? Onze reisexperten staan voor je klaar om van jouw volgende reis of activiteit een onvergetelijke beleving te maken. We bedenken samen met jou een unieke ervaring voor je groep.

De mooiste dagreizen in de buurt

Keolis Travel biedt de mooiste dagtrips aan in eigen land. Trek er een dagje tussenuit en verken de mooiste plaatsen dichtbij huis met deskundige reisleiders en gidsen. Ontdek onze gevarieerde dagtochten voor jong en oud met vertrek in je buurt. Ons aanbod aan dagreizen voor uitstappen in België en buurlanden wordt regelmatig uitgebreid en vernieuwd.

Brugge
brussel

Boek nu je reis bij Keolis Travel

Onvergetelijke ervaringen vind je op de website van Keolis Travel.