Je medewerkers eenvoudig naar de werkplek

Een pendeldienst voor je medewerkers is altijd een meerwaarde. Keolis legt al voor heel wat bedrijven een dagelijkse bus in van en naar het werk. Bedrijven die zich een groen imago aanmeten, kunnen eigenlijk niet meer zonder georganiseerd busvervoer.

Streven naar duurzame mobiliteit betekent namelijk ook alternatieven voorzien voor de personenwagen en overschakelen naar gedeeld transport. Om het gebrek aan openbaar vervoer op te vangen of om verplaatsingen tussen verschillende vestigingen van uw bedrijf uit te voeren kan je bij ons terecht voor de beste (elektrische) oplossing.

Je ziet ons vaak rijden in de stationsbuurten. Heel wat bedrijven of industrieterreinen rekenen op ons om hun medewerkers van het station naar de kantoren of fabriek te brengen. Een eenmalige transfer of een dagelijkse pendeldienst, het is allemaal mogelijk. We bieden je de meest geschikte oplossing aan.

Medewerkers die niet moeten zoeken naar parking of in de file staan zijn gelukkige medewerkers. Wij bieden je de mogelijkheid om een bedrijfsshuttle te organiseren naar de werkplaats. Dit heeft niet alleen een impact op de kost en productiviteit van je personeel, maar ook op het imago van je bedrijf.

Verlies daarbij ook zeker de kantoorbus niet uit het oog. Deze autocar, uitgerust met wifi en bureaus  en uiterst comfortabele zetels, is een genot om in te zitten. Zodra de medewerkers opstappen, begint hun werktijd. Een kantoorbus kan volledig volgens je wensen ingericht worden, maar een koffieapparaat is alvast een basisvereiste.

Zuiderpoort bus

Dit voertuig is het meest geschikt voor deze reis