Keolis Budget

Budgetbus

60 plaatsen
Voor korte verplaatsingen dicht bij huis
  • Laagste prijs
  • Tot 60 personen

Bus voor een korte verplaatsing

Heb je een bus nodig voor een korte verplaatsing met je klas of je vereniging, maar denk je dat er geen budget is voor kwalitatief vervoer? Dan ken je onze budget autocar niet! De beste manier om je te verplaatsen tijdens jouw uitstap dichtbij. Voor een verplaatsing in de buurt is deze voordelige autocar het meest passende vervoersmiddel.  

Geen luxe, wel de essentie

Voor een ritje naar het theater of een toneelvoorstelling met de klas, of om naar het zwembad te gaan met de jeugdbeweging is er geen beter vervoer dan de budget-touringcar. Huur je deze bus voor je sportclub, dan kunnen bovendien al je supporters zorgeloos de verplaatsing maken naar die belangrijke uitwedstrijd. Wekelijks naar het zwembad of een eenmalige sportactiviteit, voor alle korte verplaatsingen en vervoer is deze bus zeker aan te raden.

Hoewel de luxe aan boord minder is dan in onze standaard touringcars, zit je in deze bus toch comfortabel. Er is geen toilet aan boord, en ook airco of bagageruimte is niet aanwezig, maar soms heb je enkel nood aan een verplaatsing. Huur dan deze bus en kies voor de goedkoopste optie. Deze bus kan je enkel huren voor korte verplaatsingen zonder bagage.

  • Budgetbus
  • Budgetbus
  • Interieur budgetbus

Vraag nu een offerte voor een reis met dit voertuig!

Wat er zoal gebeurt bij Keolis ontdek je hier.

Bekijk andere mogelijkheden

We hebben een groot aanbod, ontdek meer over onze voertuigen