Budgetvriendelijk vervoer voor grote groepen

Wanneer je een korte verplaatsing gepland hebt met je vereniging, neem je dan een bus, of vraag je iedereen om zelf te rijden? Die vraag is eenvoudig te beantwoorden. Keolis verzorgt namelijk ook busvervoer dichtbij huis aan zeer aantrekkelijke prijzen. 

bus

Geweldig alternatief voor aparte auto's

Wij ontnemen je zorgen. Stap op, en geniet meteen van het samenzijn. Als passagier van onze bus verliest niemand tijd aan parkings zoeken, want onze buschauffeur zet je af waar je wil, en pikt je er ook weer op wanneer je wil. Ook de parkeerkosten worden op die manier gedrukt. Nog een zorg minder voor jou.

Met je sportclub of de jeugdbeweging ga je geregeld op uitstap. Stresserende momenten die veel organisatie en tijd vragen. Met een bus van Keolis is het vervoer alvast geen issue meer. Onze buschauffeur is ter plaatse op de afgesproken plaats en brengt je veilig en wel naar je bestemming.

In onze kwalitatieve en recente bussen aan lage prijzen verdwijnt al je stress. Een budgetbus is ideaal voor een korte verplaatsing met een grote groep en een geweldig alternatief voor aparte auto’s. Ook scholen die een excursie plannen, kunnen op ons rekenen. Wij zorgen voor een vlekkeloze busreis en een zorgeloos begin en einde van je uitstap. Vertrouw op onze uitstekende dienstverlening en vraag vrijblijvend een offerte.

Dit voertuig is het meest geschikt voor deze reis