Verre verplaatsing voor kleine groepen

Je hebt een schitterend idee en plant een reisje met een tiental vrienden of met je familie. Een weekendje ertussenuit in een Franse stad of enkele dagen naar de Nederlandse kust is altijd leuk. Het vervoer ernaartoe is iets anders. Reken daarom op een minibus van Keolis voor een zorgeloze rit. In onze minibus reis je comfortabel.

Reis in groep en geniet van het samenzijn

Reizen in groep heeft heel wat voordelen. In onze minibus zit je niet alleen comfortabel, je reist ook heel flexibel. Jij beslist waar en wanneer de chauffeur je oppikt en naartoe brengt. Wil je ’s nacht vertrekken? Geen probleem! Onze buschauffeur brengt je veilig ter plaatse. Terwijl jij slaapt aan boord van de bus, zorgt onze chauffeur voor een veilige rit. Daardoor kom je uitgerust aan en kan je de streek verkennen zodra je aankomt.

In onze minibus zit je veilig. Al onze chauffeurs krijgen continu opleidingen om je een aangename reis te bezorgen. Hun verantwoordelijkheid begint zodra je opstapt en eindigt pas nadat je goed aangekomen bent.

minibus-reis
kids-passenger

Onze chauffeur past zich aan jouw reisschema aan

Je kan bovendien al je bezoeken op voorhand in het reisschema inplannen. Bezoek een stad in de buurt zonder parkeerzorgen. Onze chauffeur pikt je op het einde van de dag weer op. Bij een trektocht hoef je niet terug te keren naar je vertrekpunt. De minibus wacht je op aan het eindpunt op het afgesproken moment.

De prijs per persoon komt dus meestal heel voordelig uit. Vraag dus vrijblijvend een offerte. Je kent voor vertrek de prijs en komt niet voor verrassingen te staan.

Dit voertuig is het meest geschikt voor deze reis