Event-Shuttle wint Digital Presence Award van FBAA

Vincent Traen, Business Development Manager bij Keolis en bezieler van Event-Shuttle, mocht de Digital Presence Award van de FBAA in ontvangst nemen.

Event-Shuttle kende een snelle heropstart na de COVID-periode. In 2022 vervoerde Event-Shuttle, samen met Keolis Belgium, bijna 20.000 passagiers van en naar evenementen. Vincent sleepte enkele belangrijke samenwerkingen uit de brand en zorgde voor een drukke zomer.
 
Het concept kan rekenen op draagvlak bij alle stakeholders: bij de concertgangers en -organisatoren, maar ook bij de lokale overheden en buurtbewoners. Het is een win-win-winverhaal dat zorgt voor meer ontspanning, minder congestie en een beter milieu.
 
Dit jaar staan er opnieuw heel wat grote evenementen gepland en wordt het Event-Shuttle platform geoptimaliseerd om zo nog efficiënter te werken en meer impact te hebben.

Ben je buschauffeur en wil je mee je schouders zetten onder het succes van Event-Shuttle door concertgangers veilig en vlot vervoeren? Of ken je iemand die als steward de bussen wil begeleiden bij aankomst? Hou dan zeker onze Facebookpagina in het oog, binnenkort starten we met een heuse Event-Shuttle-Driver campagne!

Digital Presence Award FBAA