Duurzaam vervoer met ons digitaal reservatiesysteem

Keolis helpt je bij de organisatie van je event en biedt je een oplossing voor het mobiliteitsprobleem. Als organisator van een festival, concert, sportwedstrijd of een beurs weet je als geen ander hoe belangrijk mobiliteit is. De mobiliteitsproblemen verbonden aan een massa volk brengen vaak kopzorgen met zich mee: onvoldoende parking, verkeerscongestie in de buurt van je event en de overlast die daarmee gepaard gaat.

Dat alles wordt al snel verleden tijd met onze duurzame mobiliteitsoplossing: busvervoer op maat van jouw event en bezoekers, aangeboden door Event-Shuttle. Bovendien ontwikkelden we hiervoor ook een online boekingstool zodat we niet alleen vlot, maar ook echt op maat kunnen werken.

Keolis is de grootste private busmaatschappij in België voor personenvervoer. Dankzij onze knowhow en grote vloot in het hele land kunnen wij een uitgewerkt plan maken op maat van jouw event. Of het nu gaat over 10 personen of 10.000 bezoekers, met ons team van Keolis begeleiden wij je van A tot Z in het maken van een ecologische en duurzame vervoersdienst op maat. Wij stippelen de beste routes uit op basis van onze virtuele lijnen en bepalen, samen met de organisator, de gewenste opstapplaatsen.

Dankzij onze online boekingstool Event-Shuttle.be hoef je je bovendien ook geen zorgen meer te maken over de organisatie en voorbereiding van een shuttledienst naar jouw evenement. Onze teams zorgen voor de opvolging van het idee tot en met de terugrit na het event.

Nadat alle routes en haltes vastgelegd zijn, plaatsen wij het event op onze website. Indien gewenst creëren we een individuele pagina gericht op jouw event met een persoonlijke touch. Voorzie je zelf een mobiliteitsoplossing voor je muziekevenement of festival? Ook dan kunnen we je helpen bij de verkoop van vervoerstickets en plaatsen we je event op ons platform.

Event-Shuttle Ed Sheeran 2022
event-shuttle banner
Beste Keolis, ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service! Alles is perfect verlopen zodat wij zorgeloos ter plaatse en terug thuis werden gebracht! Wij zijn fan!
P. Desmet
Passagier Rammsteinshuttle 2019