Covid-coach doet aanbevelingen

Corona is nog steeds niet verdwenen. Keolis bekijkt steeds of we onze maatregelen moeten aanpassen om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan. We doen er alles aan om onze medewerkers te beschermen tegen COVID-19. Daarom heeft Dirk Van den Brempt, Quality & Safety Manager, de opleiding tot COVID-coach gevolgd.

Dirk is als preventieadviseur al sinds maart het centrale aanspreekpunt voor corona. Dankzij deze opleiding is hij nu nog meer in de mogelijkheid om mensen te informeren en te sensibiliseren. Om de coronabeschermingsmaatregelen in de filialen te optimaliseren doen we nog steeds geregeld een COVID-scan. Tijdens die scan maken we een rondgang in het filiaal en waar nodig worden aanbevelingen geformuleerd om de medewerkers optimaal te beschermen.

Dankzij deze scan herinneren we de medewerkers eraan dat ze de juiste handelingen moeten nemen om zichzelf en anderen te beschermen. Zo helpen we de collega’s op een efficiënte manier bij het voorkomen van besmetting.

Mede dankzij het respect voor deze maatregelen door alle medewerkers, slaagt Keolis er in België in om de besmettingen tot een minimum te beperken.