Ethias helpt klanten met verzekeringsbus

Na de overstromingen in Wallonië en Limburg hebben de verzekeringen heel wat werk te verrichten. Ook Ethias steekt een tandje bij. Omdat heel wat gebouwen onbruikbaar zijn door waterschade en er vaak geen elektriciteit is, gaat Ethias ter plekke bij de mensen om hen bij te staan in een mobiel centrum van Keolis. Ethias zet momenteel 4 bussen in verschillende rampgebieden in om haar klanten te helpen.

Het mobiele centrum is ondergebracht in een autocar van Keolis die de komende weken door alle getroffen Waalse gebieden zal rijden. Inwoners kunnen er terecht bij experts om hun schade-aangiftes in te vullen en psychologische bijstand te krijgen.

Het voordeel van de autocar is dat Ethias tot bij de mensen kan gaan. De schade-experts van Ethias aan boord zeggen over de bus: “Het is zeer praktisch, we hebben een goede internetverbinding op de bus. Zo kunnen we meteen de schadedossiers van de klanten opstarten. Dat gebeurt op de bus door vier medewerkers. We werken in de bus met onze laptops.”

Ethias heeft vier mobiele kantoren die deze week door het land zullen trekken. De bus rijdt dagelijks tot 31 juli van 9.30 tot 16.30 uur. Alle praktische informatie is te vinden op de website van Ethias.

Verzekeringsbus Ethias